zondag 17 april 2011

knopen, knopen en nog eens knopen

wat doe je op een luie zondagmiddag? stukje fietsen of lekker wandelen? of gewoon lui met een boek in je tuinstoel hangen, tja het kan allemaal, maar van dat alles  heb ik vandaag niets gedaan.
Het komt regelmatig voor dat je een knoop moet gebruiken toch? en altijd kun je nèt die ene die je zoekt niet vinden, zo werkt het bij mij tenminste, dus ik ben vandaag alle zakjes potjes, laatjes en knopenbakjes op 1 hoop gaan gooien, mooi bakje met vakverdeling opgesnord van zolder en hup sorteren!

manlief aangestoken door mijn gedoe aan de tuintafel, begon ook al snel met zijn rommeltjes te prutsen vistuigdingetjes maken, ook met bakjes en zakjes....wijntje erbij  en heerlijk ontspannen doch nuttig  bezig zijn  wat wil een mens nog meer.vind hem zo mooi ..de uil van het oude sigarenblik
 fijne zondagavond.....liefs Anna.

4 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke zondag zo samen. En wat ziet het er weer gesorteerd uit. Je voelt je vast heerlijk voldaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja dat koe ek mar wij hawwe toch mar in stikje fytst, en dat wie ek lekker;0 en bûtendat ha ik net safolle knopen haha.
  groetnis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe herkenbaar, dat hebben wij laatst ook gedaan... Alleen toen we net klaar waren, kwam er een schoenendoos knopen aangewandeld... Dus die staat er nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, je hebt je tijd aangenaam en nuttig besteedt ! Mijn knopen slingeren overal rond in allerlei bakjes ...

  BeantwoordenVerwijderen