vrijdag 15 april 2011

juffertje ongeduld

weten jullie nog, mijn bericht over golfjes haken? het ging me erom om de techniek onder de knie te krijgen, het is inmiddels een flinke lap geworden, en ik heb besloten dat het een tas moet worden. En nou ja... ik ben zo-iemand die, als ze iets in haar hoofd gezet heeft dan moet het ook zo snel mogelijk uit handen komen.

ik heb de lap  dubbelgevouwen, en voor de zijkanten granny`s gehaakt en  in-elkaar gezet, maar nu moeten de hengsels gehaakt worden, en niet van die hele korte! nee.. het moet wel een beetje hengsel zijn, en dat duurt langggggg, ik ben zo ongeduldig  !!
Ondertussen had ik ook nog  een prachtige oranje lap ( soort jute) gevonden, wat als voering moet gaan dienen, ik zie het helemaal voor me een echte flowerpowertas  :)

het zonnetje schijnt , ik ga naar buiten.... haken!
je wilt alvast een voorproefje? nou vooruit dan maar.
ondertussen in de vensterbank, waakt moeders over haar kroost.


liefs Anna.

7 opmerkingen:

 1. Hallo Anna,

  Oh wat een pracht van een kleuren!!!! skitterend! en sa moai ot memke hintsjuh op har bernstjes post!

  Nofik Wykein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekkere vrolijke kleurtjes stop je in je tas, Anna. Ripple heet dit patroontje met golfjes toch? Ik heb het ook op mijn lijstje staan...
  Ik moest wel lachen om je - naar eigen zeggen - ongeduld; ik herken het nl. helemaal. Het kan soms niet vlug genoeg gaan!
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooohh leuk!!! zo iets heb ik ook nog ingedachten om een jurkje voor vera temaken. Ik kom alleen nog niet helemaal uit de beschrijving van de golfjes hihi... Misschien moet ik er gewoon even voor gaan zitten...
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik ben ook aant golfjes haken. Heerlijk vind ik het om te doen. Bij mij wordt het gewoon een kleed voor over de bank ofzo.

  Fijn weekend, Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oo wat leuk zeg!! Zo vrolijk! Ik ben ook met haken bezig maar ik doe maar wat omdat ik helemaal niet meer weet hoe de steken heten en hoe je een patroon moet lezen. Maar erg leuk om te doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kuikentjes zijn mooi geworden zeg!

  Groetjes,
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo allemaal
  Anna mijn zus leerd mij ook gelfjes , maar bij mij lijkt het net op een TSUNAMI.
  Ik moet maar snel weer even naar Anna want zo houden wij het hier niet droog
  gr Hiltje Gelske

  BeantwoordenVerwijderen