maandag 2 december 2013

de Pietenletterswap

is alweer achter de rug, mijn swapmaatje was Susanne, ik moest dus de letter S versieren en Susanne houd van blauw en rood.
Nu is de S natuurlijk wel een hele makkelijke voor een Pietenswap  maar ik wou origineel voor de dag komen, dus eerst maar op haar blog rondkijken, dat was in èèn klik beslist dus..TAART!!

Ik heb op een plaat hout een taart getekend, de letter S  als een kaars bovenop!....manlief even aangekeken ;)  en daarna kon het plakken, knippen, scheuren, stenselen, verfen beginnen , wat is dat heerlijk freubelen!

Uiteindelijk redelijk tevreden met het eindresultaat, de taart stevig ingepakt....tja een gedicht! dat was nog een hele klus, toen kon mijn creatie op de bus!

Maar oepsssss ....helemaal vergeten een foto te maken, dus weer uitpakken en flits snel een plaatje geschoten, ik ben dan ook niet zo blij met de foto, hij komt niet tot zijn recht, op het kreukelige glimmende inpakpapier....maar jullie zullen het ermee moeten doen.


Susanne heeft voor mij dus een A moeten creeren, ik was echt verrast ( alleen al de enveloppe was een feest) hij is echt leuk gemaakt in mijn kleurtjes, oranje en paars, een prachtige Anna stempel was helemaal joepieeeee..en erbij nog allemaal kleine pakjes en zakjes met overal kleine lettertjes en labeltjes zo schattig!

                                                             nogmaals bedankt Susanne!

Liefs Anna.

2 opmerkingen:

  1. Dit is nou echt een leuke swap! Allebei zo je best gedaan om iets te maken wat bij de ander past. Het enthousiasme komt echt tot uiting in het prachtigr eindresultaat.

    BeantwoordenVerwijderen