donderdag 1 december 2011

Kerst in Valkenburg

Vorig jaar  ben ik samen met mijn zusje een midweek naar Valkenburg geweest, we gingen voor de kerstmarkt in de grotten, en het was ons zo goed bevallen, dat we hadden besloten om ook dit jaar weer te gaan.
Helaas werd mem  ernstig ziek dus hadden we niet geboekt., nu na het overlijden van mem, proberen we de draad van het leven weer wat op te pakken, en hebben we alsnog geboekt, en gelukkig was er voor deze week nog een heerlijk 2 persoons app dichtbij het centrum vrij.

Dus nu zitten zusje en ik in het mooie Valkenburg, herinneringen ophalen, lachen, huilen, en genieten!! De grotten hadden we vorig jaar gezien, dit jaar was alles weer precies hetzelfde, dus dat hoeft voor ons niet meer, wel hebben we ontzettend genoten van de zandsculpturen die het kerstverhaal uitbeelden..een aanrader!!
Verder hele lange wandelingen maken, het weer is bijzonder mooi, elke dag zonneschijn, vanmorgen even een buitje maar toen we de deur achter ons dichttrokken was het droog, en nu pas regent het weer.

natuurlijk wordt er ook geknutseld en gefreubeld in de avonduurtjes, ik heb een paar plaatjes geschoten.kijk je mee?

mooie doorkijkjes


sprookjesachtig


in een grot, mooie wandbeschilderingen


zusje in een van de vele winkeltjes


onze eettafel hihi


memobordjes gemaakt in de avonduurtjesen platgeslagen cupecakepapiertjes pimpen


deze dame hebben we geschonken aan een winkelmevrouw, waar we vorig jaar zomaar gratis stofjes van hebben gekregen, o.a dit stofje zo mooi, ze was heel verrast..leukkkk.


morgen weer naar huis, wie weet volgend jaar weer.


liefs Anna.

5 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit! Dat zou mijn droomvakantietje zijn! Lekker de omgeving in, lekker handwerken... Leuke memoboards! Jullie midweek klinkt heel erg leuk, en mooi dat jullie familieherinneringen op konden halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat heerlijk dat jullie dit samen hebben gedaan, jullie mem zat op haar wolkje naar beneden te kijken en genoot met jullie mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Fammen, jimme fekânsje sit der al hast wer op. skande, Mar jimme binne der efkes ùt west , en dat is ek belangryk.
  kom mar wer hielhûds thùs.
  leafs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien hebben jullie het heel gezellig gehad. Ik vind de memoborden echt helemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goed idee om heerlijk samen met je zusje weg te gaan. Echt quality-time!

  BeantwoordenVerwijderen