vrijdag 11 november 2011

boerenkool enzo

houtkachel en kaarsjes aan, lijf vol paracetamol, ( grieperig) boerenkool op het keramieke plaatje en deze muziek op de achtergond, zometeen freubelen in het op èèn na laatste rrn boekje....vanavond komen lieve kindjes, met hun lichtjes aan de deur sint Maarten zingen, zondag lekker met zusje naar


het gemis zal blijven....maar het komt wel weer goed!

liefs Anna.

7 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier komende zondag. Ik ben er deze keer niet bij. Je had mij gemaild, maar door internet problemen bij ons thuis, nog niet aan toe gekomen om je terug te mailen.

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja dat gemis zal blijven, dat is zeker! sterkte en veel plezier bij die crafty markt. Kom je woensdag ook naar de swpbijeenkomst? dat zou zo leuk zijn, en ik heb je hul nodig om te leren he je een hiel in een sok breit! En je me uitleggen waar die kringloop winkel in Drachten is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas ik had ook graag naar de Holy Stitch gegaan maar het komt er dit weekend niet van.Sterkte,hoor,dat gemis zal je een plaatsje moeten geven,groetjes Linda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anna, Natuurlijk mis je mem, dat kan toch ook niet anders? Voor jou als "kind" weer een nieuw hoofdstuk in je leven, en natuurlijk komt het goed, over een poosje ... Ik ga ook naar Holy Stitch, wie weer komen we elkaar tegen ;)
  Groetjes en fijn weekend, Truus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Anna-fijn dat je weer wat van je laat horen-gelukkig zit je mem altijd in je hart-hopelijk ben je snel opgeknapt-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, het leven gaat wel verder..., maar laat ruimte voor je verdriet hoor..
  Zorg goed voor jezelf, ik begrijp dat je een beetje in de lappenmand zit. Lekker vroeg naar bed en aan je vitamientjes denken, Anna!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel sterkte met alles, maar probeer zondag toch te genieten van de Holy Stitch!!
  Groetjes Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen