zaterdag 26 januari 2013

vriendschapswap bij Valerie


Ik had me opgegeven bij de vriendschapswap  van  Valerie
en werd gelinkt aan  Alice

Alice is ontzettend veelzijdig, kijk maar eens rond op haar blog, en wat maak je nu, voor iemand, die dat    zelf zo mooi kan maken?

Het draaide om vriendschap, valentijn, dus het moesten hartjes worden, heb ik besloten, boduurzijde en stramien (wit en grijs) opgezocht, de borduurpatroontjes van de hartjes kwam ik op pinterest tegen, en ben begonnen met borduren, zonder een plan in mijn hoofd, uiteindelijk is  het een boekenlegger geworden.

met de rode en roze geborduurde hartjes op wit stramien, was ik iets anders  van plan, helaas dat is mislukt door een kleine ramp, met een heet strijkijzer, plakvlieseline en verschoven bakpapier : (     dus besloten de hartjes los te knippen en tegenelkaar te zigzaggen met een lintje ertussen, het idee van een sleutelhanger was geboren.
Tot slot van een mooi stofje welke ik had meegenomen  uit Aken, een hart gemaakt met kant en een gehaakt bloemetje erop en opgevuld met jumbo en snippers lavendel.

de mooie foto`s van het geheel heb ik "geleend" van de blog van Alice, waar ik heb gelezen dat ze het een leuke swap vind, ik heb er dan ook met veel plezier aan gewerkt.
Wat ze voor mij gemaakt heeft blijft nog even een verassing..leukkk!

Valerie, bedankt voor je leuke swap!


liefs Anna.

7 opmerkingen:

 1. wat ontzettend lief en mooi allemaal

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Anna,
  Wat een prachtige ♥friendship♥ swap heb jij gemaakt!
  Ik kan me voorstellen dat Alice héél blij is!
  Bedankt voor de fijne samenwerking!
  Liefs, Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alweer zo mooi en hartverwarmend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig mooi, super! Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen